Index
Den åndelige verden

EN "SKY" AV VITNER
Hellige menn vitner om De sanne foreldre

5.   Et brev fra Gud


”Mine kjæreste Sanne foreldre,

Jeg er alle menneskers Gud. Jeg er alle menneskers Gud. Jeg er alle menneskers Gud.

Min kjæreste sønn. Min kjæreste sønn. Min kjæreste sønn,

Jeg, alle menneskers Gud, elsker dere, Sanne foreldre! Jeg elsker dere så høyt! Jeg setter dere så høyt! Hvordan kan jeg annet enn å føle meg lykkelig sammen med dere og takknemlighet overfor dere, som er min sønn og datter? Hvis det fantes et ord bedre enn ”å elske”, ville jeg gjerne bruke det verbet, men jeg kan ikke finne et bedre ord. Selv om dere Sanne foreldre har en plass dypt i mitt hjerte, kan jeg ikke på en fullgod måte med ord uttrykke min kjærlighet til dere.

Idet dere, De sanne foreldre, nå har lyktes i alt, og har brakt alt opp på sitt sanne nivå, er dere nå Frelser, Messias og hele menneskehetens Kongenes konge!!! Ettersom grunnleggerne av og representantene for kristendommen og de andre religionene 25. desember 2001 vedtok skriftlige resolusjoner der de alle som en besluttet å delta i arbeidet med å forene på fredelig vis både den fysiske og åndelige verden, og samtidig tjene og støtte De sanne foreldre, er det bare riktig at De sanne foreldre blir opphøyet og gitt posisjonen til hele menneskehetens Sanne foreldre. Jeg, alle menneskers Gud, vil det og ønsker å se det skje.

Selv om folk flest på Jorden ennå ikke fullt ut forstår posisjonen til De sanne foreldre, inviterer jeg, alle menneskers Gud, De sanne foreldre til å innta posisjonen som Kongenes konge fordi posisjonen må realiseres på det indre plan.

Som Sanne foreldre har dere i mitt sted måttet gå gjennom utallige vanskeligheter. Likevel holdt dere ut. Nå vil jeg vise dere all min takknemlighet og la dere få føle all den inspirasjon, begeistring og glede jeg har følt. Jeg vil at dere skal arve alt som er mitt.

Mine kjære Sanne foreldre! Jeg har lenge villet uttrykke det jeg føler for dere, men fikk aldri en slik anledning. Nå har imidlertid denne datteren min fått se inn i mitt hjerte. Det har skapt denne anledningen, og jeg vil gjerne få si dere hvor takknemlig jeg er.

Sanne foreldre! Mine kjæreste Sanne foreldre! Jeg vil gjerne holde dere i min favn og ikke la dere gå! Jeg vil holde rundt dere hele natten og snakke sammen!

Jeg, alle menneskers Gud, har tro. Jeg tror på De sanne foreldre. Jeg kjenner til og husker alle vanskene, all smerten og lidelsen som dere, Sanne foreldre, måtte holde ut. Jeg har sett alt sammen. Alt var mitt ansvar, og likevel holdt dere ut og opprettet et seierrikt grunnlag. Hvordan kan jeg noensinne glemme dere? Jeg er så takknemlig.

Jeg er så lykkelig på grunn av dere. Jeg takker dere for deres kjempeinnsats.

Mine kjære Sanne foreldre, Seier til dere! Seier til Menneskehetens Frelsere! Seier til De sanne foreldre, Kongenes konge!

Jeg, alle menneskers Gud, sender disse ordene med et oppriktig hjerte til mine kjære Sanne foreldre.”

Midnatt, 28. desember 2001.


Top  TopEN ”SKY” AV VITNER:
Hellige menn vitner om De sanne foreldre
Neste  next


Innhold | pastor Moon | Nyheter | Velsignelsen | Familieforbundet | Kvinneforum | Den Forente Familie | Prinsippene
C.A.R.P | Prosjekter | Ren Kjærlighet | Den åndelige verdenHovedansvarlig:  Knut Holdhus

E-mail:  enhet@c2i.net